Death Stranding vyrazil Guerrilla Games dech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Death Stranding vyrazil Guerrilla Games dech

Death Stranding vyrazil Guerrilla Games dech

Martin Nahodil

Martin Nahodil

16. 1. 2019 10:18 23
Reklama

I přes to, že o vývoji Death Strandingu už víme nějaký pátek, tak stále s jistotou nemůžeme říct, o co vlastně jde. Kodžima si rád hraje se svými fanoušky a místo aby se přímo podělil o konkrétní informace, jen naznačuje a nechá komunitu, aby poskládala všechny střípky dohromady. Vývojáři z Guerrilla Games ale patří mezi šťastlivce, kteří viděli exkluzivní záběry ze hry a podle jejich reakcí ze sociálních sítí je to opravdu něco výjimečného.

Ještě před začátkem vývoje Kodžima objížděl různá studia a hledal tu správnou technologii. Nakonec si vybral Decima engine, který Guerilla Games sami vyvinuli. Nyní se k nim opět vydal na návštěvu a ukázal jim, co s jejich technologií dokázal vytvořit.

Producent Horizonu: Zero Dawn na svém twitterové účtu napsal, že po shlédnutí nových záběrů neměl slov. I od ostatních členů týmu přicházela jen samá chvála. Pro nás je ale celkem nervy drásající, že vlastně vůbec nemáme tušení, o čem je řeč. I když vydání hry stále může být daleko, už bychom rádi věděli více konkrétních informací přímo od vývojářů, a nejen další dohady od komunity fanoušků.

Docela nedávno se na internetu šířila zpráva, že Death Stranding vyjde ještě letos, ale opět se jedná o nepotvrzenou informaci. Hra má každopádně vyjít ještě na současnou generaci konzolí a jelikož se odhaduje, že ta nová má přijít v příštím roce, tak by to docela dávalo smysl. Doufáme, že na odhalení nebudeme muset čekat dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama