THQ Nordic opět nakupuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THQ Nordic opět nakupuje

THQ Nordic opět nakupuje

Filip Švácha

Filip Švácha

11. 1. 2019 12:28 1
Reklama

Vydavatelství THQ Nordic je, co se týče nakupování nových značek, k nezastavení. V minulém roce jich nakoupilo skutečně požehnaně, jmenovitě Carmageddon, TimeSplitters, Second Sight, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Alone in the Dark a Act of War. Ani v tom letošním roce se ale zřejmě vůbec nic nezmění, protože už nyní THQ Nordic oznamuje nákup práv na sci-fi akční adventuru Outcast.

Titul původně vyšel v roce 1999 a sledoval počínání bývalého člena amerických Navy SEALs Cuttera Slada, který se ocitl na mimozemské planetě Adelpha. Dále si hráči také mohli vyzkoušet modernější remake Outcast: Second Contact, který v roce 2017 dorazil na Xbox One, PlayStation 4 a PC. THQ Nordic zatím nijak nenaznačil, co má s touto značkou v plánu, takže o existenci případného Outcast 2 nemůže být řeč, ale dohoda byla prý dojednána se všemi třemi původními autory hry.

Samozřejmě THQ Nordic už i tak vlastní množství vcelku populárních sérií, jako jsou například Darksiders, nebo Destroy All Humans. Nám tedy nezbývá, než počkat, jestli z těchto velkých nákupů něco vznikne. Takové pokračování Carmageddonu, nebo Alone in the Dark by asi určitě spoustu fanoušků dost potěšilo. Remake Outcast: Second Contact si můžete zakoupit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama