Catherine Classic je dostupná na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Catherine Classic je dostupná na Steamu

Catherine Classic je dostupná na Steamu

Filip Švácha

Filip Švácha

11. 1. 2019 11:21
Reklama

Není to tak dávno, co jsme psali o tom, že Sega láká na vydání dalšího ze svých titulů na PC. Samozřejmě jsme si nemohli být jistí, o co přesně půjde, ale kolovaly zvěsti, že by mohlo jít o port Catherine. Nyní si ale už můžeme s určitostí potvrdit, že Catherine Classic míří na PC právě teď.

Hra je dostupná na Steamu za dvacet euro a kromě příběhové kampaně podporuje také lokální kooperaci a režim jeden proti jednomu. Na PC bude samozřejmostí 4K rozlišení a odemčený framerate. Titul byl upraven tak, abyste si ho užili i s klávesnicí a myší a hráči dostanou možnost nastavit si vlastní ovládání. Na rozdíl od původní verze si také budete moci vybrat mezi anglickým a japonským dabingem.

Musíme ovšem dodat, že tahle verze nebude obsahovat nic z připravovaného remasteru Catherine: Full Body, konkrétně tedy nový charakter Qatherine, další příběhové události, modely pro postavy, například Jokera z Persony 5 a nové stupně obtížnosti. Ten by měl vyjít příští měsíc v Japonsku. Na evropský trh dorazí také, ale zatím ještě není známo, kdy by to přesně mělo být. Každopádně to vypadá, že si ho stejně užijí pouze majitelé PlayStationu 4.

Sega nás chce ale potěšit ještě více, takže pokud si hru zakoupíte do dvou týdnů od vydání, dostanete bonusy v podobě wallpaperů, avatarů a úryvků ze soundtracku. Steamu tedy v této pomyslné válce zbude alespoň něco, když poslední dobou neustále ztrácí, teď už i dokonce velké tituly, jako je Tom Clancy’s The Division 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama