Vyšlo DLC pro The Banner Saga 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšlo DLC pro The Banner Saga 3

Vyšlo DLC pro The Banner Saga 3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 12. 2018 11:51
Reklama

Třetí a poslední díl RPG The Banner Saga vyšel již v červenci. Přestože vikingská pouť oficiálně skončila, vývojáři studia Stoic přispěchali s dalším obsahem do hry v podobě DLC Eternal Arena. Co si v přídavku pro hráče přichystali?

Eternal Arena již příběh nijak nerozvíjí. Místo toho nabízí režim zaměřený pouze na boj. Na bojištích známých z mrazivé příběhové kampaně si mohou hráči vytvořit bitvy podle vlastního gusta. Zakomponovat lze důvěrně známé nepřátelské jednotky a také všech 46 postav, které se v jednotlivých dílech objevily.

Pokud by to snad někomu bylo málo, může vyzkoušet štěstí v pravidelných turnajích. Konat se budou každý týden, odměnou za vítězství získají hráči umístění v celosvětovém žebříčku a s ním spojenou nehynoucí slávu. Připraveno je také 39 nových achievmentů.

Ti co třetí díl podpořili na Kickstarteru, obdrží DLC zcela zdarma. Objevilo se totiž jako stretch goal, oněch 400 tisíc dolarů se podporovatelům podařilo vybrat. Ostatní hráči si za něj musí připlatit. Třeba na Steamu je k mání za 4.99 EUR. The Banner Saga 3 je k dispozici na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch. Kompletní trilogii lze zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama