Super Meat Boy Forever vyjde v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Super Meat Boy Forever vyjde v dubnu

Super Meat Boy Forever vyjde v dubnu

Filip Švácha

Filip Švácha

10. 12. 2018 10:40 1
Reklama

Nezávislý titul Super Meat Boy vytvořený Edmundem McMillenem a Tommym Refenesem vyšel už v roce 2010. Byl velmi dobře přijat, vždyť na našem webu jsme tomuto titulu udělili absolutní hodnocení a nejeden hráč kvůli němu možná přišel o ovladač, či klávesnici.

Pokračovat v dobrodružstvích tohoto kusu masa budete moci v dalším díle s názvem Super Meat Boy Forever, který tým těchto dvou pánů (Studio Meat) plánuje vydat v dubnu příštího roku. Konkrétní datum vydání však zatím nebylo zveřejněno. Nový díl si zahrajete na Nintendu Switch, Xboxu One, PlayStationu 4 a PC, kam bude distribuován výhradně přes nově oznámený Epic Games Store. Steam tedy v tomto případě zůstane na suchu, a to i přes to, že minulý díl ve svém obchodě má.

Je možné, že právě tyto malé náznaky by mohly poukazovat na to, že Epic Games Store bude skutečně tím opravdovým konkurentem Steamu. Exkluzivita takového projektu, jako je Super Meat Boy Forever, by jim v tom mohla pomoci. Tak pomalu nakupte nové ovladače a užijte si video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama