Předposlední epizoda TWD vyjde v lednu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Předposlední epizoda TWD vyjde v lednu

Předposlední epizoda TWD vyjde v lednu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 12. 2018 08:13 1
Reklama

Po nedávném rozpuštění studia Telltale Games, autorů několika sérií stále podobných adventur, zůstal nad budoucností jejich nejznámějšího díla viset velký otazník. Vše nakonec zachránili Skybound Games, kteří se ve spolupráci s několika původními autory chopili rozpracované poslední řady The Walking Dead a postarají se o vydání posledních dvou epizod.

Ta první z nich nese název Broken Toys a vyjde už zkraje příštího roku, konkrétně 15. ledna, a to na PC, PlayStation 4, Xbox One a Switch. Vzhledem k tomu, že původně měla zmíněná epizoda vyjít 6. listopadu, se nový tým chopil práce velice rychle, takže posledního dílu pojmenovaného Take Us Back bychom se mohli dočkat už poměrně brzy.

Příběh Broken Toys si připraví půdu pro rozuzlení příběhu mladé Clementine, které po letech na cestách svitne naděje na nový domov. Jeho ochrana se ovšem neobejde bez oběti a ani závěr příběhu nebude prostý důležitých rozhodnutí, na které v příštím díle navážete a vytvoříte si vlastní zakončení už více než šest let budovaného příběhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama