Farming Simulator 19 prodal milion kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farming Simulator 19 prodal milion kopií

Farming Simulator 19 prodal milion kopií

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

8. 12. 2018 14:50 5
Reklama

Série Farming Simulator si za svou desetiletou existenci prošla obrovským vývojem a stala se z okrajové záliby skalních fanoušků mainstreamem, dostupným pro širokou veřejnost. Právě díky lepší přístupnosti, vypilování hlavních pilířů hratelnosti a rozšíření na konzole teď mohou autoři z Giants Software sklízet plody své práce.

Poslední přírůstek do série s názvem Farming Simulator 19 totiž prodal už více než milion kopií a co víc, stalo se tak pouhých 10 dní od uvedení na trh. Takový výsledek by byl poměrně slušný i pro většinu AAA titulů, ale u simulátoru farmaření se bezpochyby jedná o obrovský úspěch. Je vidět, že i když se na popularitě série Farming Simulator snaží svést další konkurenční tituly, Giants Software si za léta své praxe vybudovali silnou základnu fanoušků.

V letošním díle se kromě povinného rozšíření vozového parku a počtu pěstovatelných plodin vývojáři více zaměřili i na grafiku, která se opět více přiblížila standardu dnešních her, i když v tomto směru bude mít Farming Simulator ještě nějakou dobu co dohánět. Kromě příjemně nastavené cenovky našince jistě potěšil i fakt, že hra přišla na trh s českými titulky, a to vzhledem k její stále větší komplexnosti rozhodně přijde vhod.

Více informací o Farming Simulatoru 19 se můžete dočíst v naší recenzi a v případě zájmu vyrazit na virtuální farmu si jí můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama