Survival Scavengers v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Scavengers Novinka Survival Scavengers v novém traileru

Survival Scavengers v novém traileru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 12. 2018 09:49 3

Midwinter Entertainment je malé studio v Seatlu. Tým o dvaceti lidech staví na zkušenostech z práce na AAA titulech, v životopisech vývojářů se objevuje například Halo nebo Battlefield. Nyní pracují na své prvotině – Scavengers. CGI trailer dává ochutnat z atmosféry survival střílečky.

Reklama

Scavengers jsou svou podstatou unikátní především díky kombinaci kooperativní a kompetitivní složky. Týmy jsou postaveny na třídách, které se mezi sebou podporují, spolupráce je klíčem k úspěchu. Týmy soupeřů však nejsou pouze cílem pro zaměřovač, i s protivníky je potřeba spolupracovat, aby bylo možné splnit vytyčené cíle. Paranoia přichází v momentě, kdy jsou společné úkoly splněny a týmy nemají důvod k dalšímu bratříčkování. Vývojáři slibují velký živý svět plný věcí, které se budou snažit hráče zabít. Nájezdníci, zmutovaná monstra, extrémní počasí nebo hladový medvěd, to vše může v mžiku ukončit život odvážných dobrodruhů.

Na papíře vypadá záměr vývojářu zajímavě, otázka je, zda bude fungovat i v praxi. Svým pojetím hra připomíná Evolve, zrušený titul od Turtle Rock Studios. Snad na Scavengers nečeká stejný osud. Na příští rok je plánován playtest, do něhož se již nyní mohou všichni zájemci přihlásit.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama