Do AC:Odyssey přichází další nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do AC:Odyssey přichází další nový obsah

Do AC:Odyssey přichází další nový obsah

Tomáš Poborský

Tomáš Poborský

6. 12. 2018 15:06 2
Reklama

Dalšího bezplatného rozšíření "Lost of Tales of Greece" pro AC:Odyssey se dočkáme již tento měsíc včetně dalších aktualizací.V pořadí již třetí bezplatná aktualizace s názvem Lost Tales of Greece nám přinese  další nové questy "The Image of Faith" a "The Measure of a Man". 

Ubisoft doporučuje hráčům začínat questy na minimální úrovni 35. Každopádně k dispozici bude tato příběhová linka po dohrání páté epizody.Dále pak hru rozšíří “Celestial Pack”, který zahrne nové brnění, zbraně a koně. Spolu s tím se dočkáme i námořního balíčku s názvem “ Naval Celestial Pack", který přinese nový design lodi, posádky a novou hlavu na příď lodi.

Hrači se také dočkaji vylepšeného fotografického režimu, který bude zahrnovat nové efekty mlhy a fotografického bloomu.Efekt mlhy umožní uživatelům přidat či odebrat mlhu v prostředí, zatímco bloom efekt bude schopný zvýraznit světelný zdroj při zdokonalení objektu.

V prosinci taky na hráče čekají nové týdenní kontrakty a nové odměny v Ubisoft Clubu, které potěší zejména fanoušky AC: Syndicate. Mají totiž možnost získat skin, který vytvoří posádku podle členů The Rooks. Již včera také vyšel první placený obsah. Druhá a třetí epizoda bude následně vydána v první části roku 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama