Mutant Year Zero v launch traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mutant Year Zero v launch traileru

Mutant Year Zero v launch traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

4. 12. 2018 14:02
Reklama

Když se řekne taktická strategie, jistě se vám vybaví slavné série jako X-Com nebo starší Commandos. Mezi tyto velikány se pokouší dostat Mutant Year Zero: Road to Eden od studia The Bearded Ladies. V mnoha ohledech se svým konkurentům podobá. Zásadním rozdílem ale je, že vaše jednotka je složena ze zvířat.

Z počátku může vypadat docela bizarně, když místo vojáků s nejmodernějšími technologiemi budeme hrát za zmutovaného kačera, jehož parťákem je obří kanec. Lidé se tady ale přeci jen najdou. Stejně jako u ostatních takových her, někteří s vámi rádi budou spolupracovat, jiní by vám nejraději co nejrychleji prohnali kulku hlavou. V případě Mutant Year Zero to většinou bude ta druhá možnost.

V prvních hodnoceních si Mutant Year Zero nevede vůbec špatně a my mu to jen přejeme. Dobrých taktických strategií se v dnešní době už moc nedělá. Hra vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One a s vydáním se rovnou stala součástí Xbox Game Passu, takže pokud tuto službu využíváte, můžete se hned pustit do hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama