Fallout čekají změny, první budou za týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout čekají změny, první budou za týden

Fallout čekají změny, první budou za týden

David Plecháček

David Plecháček

28. 11. 2018 12:09 16
Reklama

Ať je to, jak je to, Fallout se Bethesdě příliš nepovedl. Nebo lépe řečeno je s ním mnoho hráčů nespokojených. To ale nemusí trvat věčně. Bugy jdou opravit, náplň lze dodat, a jediným trnem v oku, který zůstane, je nepopulární engine Gamebryo. Na zbytku mohou vývojáři zapracovat, a také jim nic jiného nezbyde. Už teď je jisté, že první dílčí změny dorazí v prosinci.

Bethesda uveřejnila první z příspěvků Inside the Vault, jehož prostřednictvím budou autoři komunikovat s komunitou. Hned v úvodu přiznávají, že Fallout má mnoho problémů, které jsou ale odhodláni napravit. K tomu jsou určené právě zmíněné balíčky, a budou v průběhu měsíce rovnou dva. Těžko hovořit v pravém slova smyslu o patchích, ale ano, updaty budou opravovat i technickou stránku hry, byť přinesou i věci nad její rámec.

Například hovoříme o zvětšení inventáře, o push-to-talk způsobu komunikace, nebo třeba o FOV slideru. Co se týče bezprostředních změn v tom, jak se hra bude hrát, Bethesda chystá speciální „buldozer“, tedy možnost zplanýrovat plochu a zbavit ji kamenů, stromů a dalších překážek, abyste mohli snadno rozvinout vlastní tábor.

„Chceme vás jen ujistit, že jsme odhodlaní vydávat opravy a novinky do hry na pravidelné bázi, a samozřejmě implementovat novinky na základě vaší zpětné vazby,“ ujišťují nejisté hráči vývojáři v příspěvku. Zároveň v něm hovoří o stále trvajících pracích na „neuvěřitelně obsáhlém seznamu updatů, mezi nimiž jsou questy, eventy, nové Vaulty, PvP založené na systému frakcí, a mnoho více“. „Jsme si jistí, že s vaší pomocí dokážeme nabídnout ve Falloutu 76 neuvěřitelné zážitky na dlouhé roky dopředu.“

První update by měl dorazit už 4. prosince, přičemž autoři upozorňují, že se tato doba může ještě změnit v závislosti na mnoha faktorech. Každopádně až budoucnost ukáže, nakolik si Fallout 76 dokáže udržet zájem hráčů – teď ho většina má, ale většinou v tom negativním slova smyslu. Hru si nicméně můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama