18 minut z hraní adaptace World War Z
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 18 minut z hraní adaptace World War Z

18 minut z hraní adaptace World War Z

David Plecháček

David Plecháček

28. 11. 2018 10:10 9
Reklama

Zdálo se, že o kvalitní kooperativní akce se zombie tematikou nebude nouze. Jenže Overkill's The Walking Dead ukázalo, že zdaleka ne všechny se mohou povést tak, jak někteří předpokládali. Pro studio Overkill, respektive mateřský tým Starbreeze se jednalo o krok zpět, na nějž musí reagovat omezením svých činností. Ale jak se povedou další hry?

Druhou nejvýraznější kooperativní zombie hrou je World War Z. Možná si pamatujete na film s Bradem Pittem v hlavní roli režiséra Marca Fostera, sečtělejší z nás si možná název budou asociovat s knihou Maxe Brookse. Příběh byl ale stejný – nákaza se rozšířila po celém světě rychlostí blesku a přežil jen zlomek obyvatel.

Film nepatřil mezi kasovní trháky, v každém případě si nevedl zle a dokázal vytvořit i úctyhodné scény. Například když se hromady zombie sápou přes sebe, aby vytvořily živou pyramidu, po níž překonají překážky, jenž jim stojí v cestě. Možná tyto scény ovlivnily studio Saber, kteří tak tvoří stejnou videohru. Opět jsou v hlavní roli stovky nemrtvých a samozřejmě bude vaším cílem se o ně náležitě postarat.

Nezastavitelný dav připomíná lecčím Days Gone, další zombie hru, která se na pulty obchodů teprve chystá. WWZ ale bude přeci jen akčnější a jen s obtížemi budete sundavat prst ze spouště vašich zbraní. To je ale samo o sobě dokonalé východisko pro to, abyste si užili hru ve stylu legendárního Left 4 Dead. Jak novinka funguje v akci se můžete přesvědčit na nových záběrech z kanálu zahraničního kanálu Play4Games, a musíme uznat, že nevypadá vůbec špatně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama