Skyward Sword nejspíš míří na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skyward Sword nejspíš míří na Switch

Skyward Sword nejspíš míří na Switch

Martin Nahodil

Martin Nahodil

27. 11. 2018 09:20 2
Reklama

Je to jen pár dní od doby, co jsme vás informovali o tom, že by nový velký díl série Legend of Zelda nemusel být tak daleko, jak se zdá. Ještě před tím by ale na Nintendo Switch mohl dorazit některý z předchozích dílů. Na koncertě v Japonsku, kde zazněly ty nejznámější melodie série, producent Eiji Aonuma naznačil možný příchod Skyward Swordu.

“Víme, nad čím přemýšlíte, je to Skyward Sword na Nintendo Switch, že?” Těchto pár slov vyvolalo obrovské nadšení, i když se vlastně nejedná o potvrzení toho, že se tento titul na Switch opravdu podívá. Když se na to ale podíváte z druhé strany, tak proč by něco takového vůbec bylo nadneseno, kdyby se nic nechystalo?

Ostatně by to nebylo poprvé, co se starší díly podívají na novou konzoli. Ocarina of Time a Majora’s Mask už jsou nějaký pátek dostupné i na Nintendo 3DS a Wind Waker se spolu s Twilight Princess dostal i na WiiU.

Skyward Sword původně vyšel na Wii a z velké části byl založený na jeho pohybovém ovládání. Předělávka na Switch by díky joy-conům nemusela být tak obtížná. Za tento port bychom rozhodně byli rádi. Switchi by také určitě neuškodilo, kdyby na něj vyšly i ostatní výše zmíněné tituly. Třeba už na nějakém nadcházejícím Nintendo Directu se nám některý z nich představí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama