Cyberpunk 2077 slibuje vertikální mapu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 slibuje vertikální mapu

Cyberpunk 2077 slibuje vertikální mapu

Ferdys

Ferdys

26. 11. 2018 12:16 2
Reklama

Dlouho očekávaný RPG projekt od tvůrců série Zaklínač se nám postupně začíná odhalovat. Cyberpunk 2077 bude mít bezpochyby obrovský svět, ale jak se bude lišit od svých fantasy bratříčků? To se tak jeden zvědavý fanoušek zeptal vývojářů na Facebooku a světe div se, dostal odpověď.

Night City bude mít šest čtvrtí. Konkrétní rozlohu nám bohužel nemohou prozradit, jelikož ji dosud nikdo nespočítal. U městských oblastí to je navíc trošku složitější. Budovy jsou vysoké, mají mnoho pater a vývojáři slibují, že mnoho z nich bude možné prozkoumat patro po patře.

Zaklínač 3 byl v tomhle ohledu mnohem “placatější“ a aktivity byly roztroušeny ve velké vzdálenosti od sebe. Cyberpunk nabídne možnost vyhrát si s jednou velkou budovou. Těch by mělo být dostatek a svět zde dokáže být obrovský jak nahoru, tak dolů. CD Project Red se nechal slyšet, že Night City je největší herní svět, který kdy vytvořili. Tématem by mělo připomínat mix New Yorku, Los Angeles a Tokia. Za městem se pak budou rozléhat pouště a hory, které budou taktéž přístupné.

Cyberpunk 2077 vychází pravděpodobně příští rok na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat si ho můžete na webu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama