Ochranná známka Agent vypršela
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ochranná známka Agent vypršela

Ochranná známka Agent vypršela

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

24. 11. 2018 14:23 1
Reklama

Jak je všem videoherním fanouškům dobře známo, Rockstar Games se proslavili především díky sérii Grand Theft Auto a aktuálně se jim daří i s pokračováním Red Dead Redemption. Časová náročnost na vývoj takových her je především v posledních letech nemalá, takže prostoru pro zavedení nových značek není mnoho. V roce 2009 se ale přece objevil náznak jejich nové hry, které se ale už pravděpodobně nikdy nedočkáme.

Řeč je samozřejmě o bájné hře Agent. Už v roce 2007 začala Sony lákat fanoušky na stealth akci exkluzivní pro PlayStation 3, právě od studia Rockstar. Z tohoto titulu se na E3 2009 vyklubala hra s názvem Agent, o které se tenkrát kromě krátkého popisu a loga nic víc neřeklo.

Jak roky postupovaly, naděje na vydání této hry postupně opadaly. Vzhledem k jejím zmínkám jak na webových stránkách Rockstaru, ale i vydavatele Take-Two, se ale někteří fanoušci stále nevzdávali nadějí na to, že by se hra někdy mohla objevit na pultech obchodů. Na to už ale zřejmě nedojde, jelikož platnost této značky nedávno vypršela a Take-Two očividně nemají žádný zájem na jejím obnovení.

Vydavatel totiž nezareagoval na výzvu o prodloužení této ochranné známky, a tudíž se hrou už téměř jistě nepočítá. Poslední naděje na odhalení hry Agent se objevily v roce 2016, kdy byla značka několik týdnů před E3 prodloužena, jejího představení jsme se ale nakonec nikdy nedočkali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama