Patch pro Fallout 76 odemyká framerate
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro Fallout 76 odemyká framerate

Patch pro Fallout 76 odemyká framerate

Martin Nahodil

Martin Nahodil

20. 11. 2018 10:30 14
Reklama

Při vydání Falloutu 76 jste si u PC verze mohli nastavit pouze omezený počet snímků za vteřinu. Hráči v komunitě jsou ale velmi šikovní, takže netrvalo dlouho a sami přišli na způsob, jak FPS odemknout. Mimo zvýšeného frameratu se ale dostavil ještě jeden vedlejší efekt, který hru docela rozbíjel. Od počtu FPS se totiž odvíjela rychlost, jakou se vaše postava pohybovala. Pokud máte výkonný stroj, tak jste mohli bleskurychle běhat z jednoho konce mapy na druhý. S příchodem nového patche se to ale už stávat nebude.

Krom oprav chyb a bugů je součástí patche i odemknutí frameratu. Rychlost pohybu se pak už od něj nebude odvíjet. Další podobná vylepšení by měla přijít v dalších updatech. O co konkrétně půjde, jsme se ale zatím nedozvěděli.

I přes to, že Fallout 76 dostává patche docela často, tak mu to nejspíš moc nepomůže. I když své fanoušky má, tak hodnocení na webu Metacritic, které je momentálně na 46 bodů od recenzentů a 2,7 od hráčů, mluví za vše. Bethesda si velmi dobře bude muset promyslet své následující kroky.

Hru si můžete pořídit na Xzone.cz .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama