Vychází DLC pro Surviving Mars
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází DLC pro Surviving Mars

Vychází DLC pro Surviving Mars

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 11. 2018 13:03
Reklama

První velké DLC pro Surviving Mars hlásí úspěšné přistání na rudé planetě. Počínaje dnešním dnem odstartovaly vesmírné závody v kolonizaci naší sousední planety. A protože konkurence je velká, je potřeba vymyslet úspěšnou taktiku. Mars není nafukovací a je zde místo pouze pro ty nejlepší.

Space Race obohatí základní hru novými vozidly, budovami a dalšími nezbytnými prostředky pro konkurenceschopnost ostatním společnostem. Vše samozřejmě záleží na tom, jakého sponzora si hráč vybere. V základní hře je možné vybírat z jedenácti sponzorů, mezi nimiž jsou státy jako USA, Indie, Rusko a další. Doplňují je nadnárodní uskupení, například Blue Sun Corporation. DLC přidává další dva státy, konkrétně Japonsko a Brazílii.

Volba sponzora se projeví mimo jiné také v cílech, které je potřeba splnit. Soupeření s ostatními kolonizátory nebude snadné, k dispozici je ale celá řada možností, jak na ně vyzrát. Co třeba unést konkurenční pracovníky a zaměstnat je u sebe? Pokud by se někomu zdála tato možnost nesportovní, může se v klidu věnovat obchodu a převálcovat konkurenci ekonomicky.

Cena DLC je stanovena na 12,99 dolarů. Pokud jste základní hru ještě nehráli, můžete si jí nyní na Steamu vyzkoušet zcela zdarma. Surviving Mars je k dispozici na Xbox One, PlayStation 4 a PC. Hru je možné zakoupit také na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama