Subnautica na PS4 příští měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Subnautica na PS4 příští měsíc

Subnautica na PS4 příští měsíc

Ferdys

Ferdys

16. 11. 2018 11:00
Reklama

Vývojáři z Unknown Worlds, kteří nám přinesli povedený survival počin Subnautica, konečně odhalili datum vydání na PlayStation 4. PC hráči se do plné verze mohli ponořit již v lednu, a to po 3 letech, kdy byla hra přístupná ve formě early accessu. Subnautica byla k dispozici i na Xboxu One jako součást programu Game Preview. Obě konzole se konečně dočkají verze 1.0, a to již 4. prosince.

Pokud jste se Subnauticou ještě neměli tu čest, tak vězte, že se jedná o velmi povedenou survival záležitost v netradičním prostředí. Při rutinní misi vaše vesmírné plavidlo havaruje a vy se ocitáte na cizí planetě. Výraz modrá planeta zde získává úplně nový rozměr, jelikož hra po vás bude vyžadovat prozkoumávání a přežití v nekonečných oceánech. V tom lepším případě samotný únik a návrat domů.

V prvních minutách budete ohromeni různorodostí a krásou fauny a flóry, která se zde nachází. Ovšem při stále delších výletech za surovinami se seznámíte i s temnou stránkou této planety. Zavítáte do temných hlubin, kde na vás čekají například lávová jezera a stále krvelačnější predátoři. Postupně také zjistíte, že svět není tak neobydlený jak se zpočátku mohlo zdát a budete postupně odkrývat jeho tajemství. Pokud vás tohle zaujalo a máte odvahu prozkoumat nekonečné, temné hlubiny a odhalit jejich zákoutí, tak více informací naleznete v naší recenzi PC verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama