Nový obsah pro Battlefield V již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový obsah pro Battlefield V již brzy

Nový obsah pro Battlefield V již brzy

Ferdys

Ferdys

16. 11. 2018 12:29
Reklama

To, že všechen nový obsah pro Battlefield V bude zcela zdarma, víme už nějakou dobu. DICE nás nenechávají dlouho čekat a přináší  informace o prvních novinkách, které do hry v blízké době dorazí. Ve vysílání, kterým vývojáři oslavovali vydání Deluxe edice, jsme se tak dočkali oznámení konkrétních přídavků společně s daty vydání.

Nejvíc novinek můžeme očekávat začátkem příštího měsíce, a to 4. prosince. Vývojáři nám ukázali novou mapu Panzerstorm, která bude soustředěna na tankové souboje. Krátkou ukázku z této belgické mapy můžete zhlédnout na Youtube kanále DannyOnPC, který si záznam streamu uložil.

Další velkou novinkou je přidání střelnice, kde budete moct trénovat svou mušku. Velkým plusem je i to, že k dispozici budou všechna vozidla včetně letadel. Ve vzduchu budeme mít možnost se střetnout s AI protivníky a otestovat tak své letové schopnosti. To by však podle DICE nemělo být všechno a střelnice by se měla v budoucnu rozvíjet o další funkce.

A poslední novinkou, které se dočkáme 4. prosince, je úprava vozidel společně s poslední kapitolou War Stories s názvem The Last Tiger. O dva dny později potom dorazí první přídavek ze série Tides of War se jménem Overture. Ten hru obohatí o nový progression systém, kosmetické doplňky, více výzev a tak dále

To je tedy výčet obsahu, který hra dostane v nejbližší době. Jak jste s novinkami spokojení? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama