Astroneer se dočká plné verze v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Astroneer se dočká plné verze v únoru

Astroneer se dočká plné verze v únoru

David Plecháček

David Plecháček

15. 11. 2018 12:48
Reklama

Ten příběh vždycky začíná stejně. Sejdou se veteráni z různých studií, například z 343 Industries, od Disney, nebo z EA. A ti spolu založí studio a pokusí se vytvořit nějakou vlastní hru. Vrátit se zpět do reality je mnohdy obtížné, protože výsledek nikdy nebude vypadat jako od autorů Halo nebo třeba Battlefieldu. Čas od času ale z podobného mixu vzejdou nadmíru zajímavé projekty, které si přes to všechno oblíbí miliony hráčů, tak jako v případě Astroneeru.

Podobné hry nevyhnutelně míří do předběžného přístupu, aby vývojáři získali potřebný finanční obnos a dodělali výsledek. Zájem o hru se většinou pozná už tam. Astroneer si na něj nemůže stěžovat, neboť jej od vydání na Steamu v EA vyzkoušelo přes dva miliony hráčů. A teď tyto dva miliony a mnoho dalších zájemců čekají, až se produkt dostane do plné verze. V případě titulu od studia System Era už to nebude trvat ani tak dlouho. Lehce přes dva roky v předběžném přístupu se završí přesně 6. února.

Kromě toho ale budete moci teraformovat vesmírná tělesa i na Xboxu One, kde vyjde ve stejný den. Samozřejmě se k datu váže vydání dodatečného obsahu, který ve hře prozatím chybí. Studio slibuje celou škálu nových věcí rozprostřených po celém hvězdném systému, který je k dispozici. Hráči, kteří rádi objevují nová zákoutí, mohou prostudovat hned sedm nových planet, které mohou přeměnit ku obrazu svému. Stejně tak ale mohou mnohem více měnit vzezření i hlavní postavy, jejíž nabídka je v současnosti omezená.

Novinkou budou i dedikované servery, ale také cross-play. Astroneer si totiž můžete užít v rámci online multiplayeru s přáteli, s nimiž můžete hledat další střípky, které vám budou odhalovat příběhovou část hry. A nebo si zkrátka můžete měnit novou domovskou základnu podle libosti. „Astroneer zkrátka navazuje na dlouholetý odkaz prozkoumávání hlubokého vesmíru a představ, jak by vypadala budoucnost. Chtěli bychom v hráčích vzbuzovat údiv a v určitém ohledu i úctu k vesmíru, v jakém se nacházíme,“ říká Joe Tirado ze System Ery. Podlehnete vábení dálav i vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama