Vychází první DLC pro Laru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází první DLC pro Laru

Vychází první DLC pro Laru

Marek Selinger

Marek Selinger

14. 11. 2018 12:25 1
Reklama

Od vydání poslední části rebootovaného Tomb Raidera uplynuly již dva měsíce, proto není překvapení, že do hry míří první stažitelný balíček. Ten nese označení The Forge a pustit se do něj můžou zatím majitelé season passu, k samostatnému zakoupení bude o něco později.

V něm se Lara vypraví na území Forge, které je zaplavené lávou padlých bohů. Zde bude naším úkolem odhalit tajemství Kuwaq Yaku. Balíček nabídne zejména další hrobku, po jejíž vyřešení budou hráči odměněni speciálním oblečkem, zbraní a zbrusu novou schopností. Co možná potěší naše sourozence či partnerky je i možnost odehrát celé DLC v kooperaci, tudíž tentokrát na průchod nebudeme muset být sami.

Vývojáři ze studia Eidos Montreal naplánovali pro Shadow of the Tomb Raider celkem sedm DLC, tudíž nás v nadcházejících týdnech a měsících čeká slušná porce obsahu. Tím dalším bude balíček s názvem The Pillar, kterého se dočkáme ještě do konce tohoto roku. Cena každého jednotlivého balíčku je nastavena na pět amerických dolarů, za kompletní season pass zaplatí hráči dolarů třicet. Krom samotného DLC se Lara dočkala i patche 1.08, který hru připravoval na dané DLC a opravuje drobné chyby.

Shadow of the Tomb Raider si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama