Patch Fallout 76 je větší než samotná hra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch Fallout 76 je větší než samotná hra

Patch Fallout 76 je větší než samotná hra

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

11. 11. 2018 13:54 9
Reklama

Na přítomnost a stále narůstající velikost tzv. day one patchů už jsme si za poslední roky celkem zvykli, přesto nás občas dokáže zarazit, jakého objemu některé z nich dosahují. Už tak dost kontroverzní Fallout 76 po instalaci základní verze hry své fanoušky asi příliš nepotěší vzhledem k tomu, že její day one patch je větší než hra samotná.

V základu si Fallout 76 na konzoli PlayStation 4 řekne zhruba o 45 GB místa. Vzhledem k množství beta testů, balancování hry a dalších úprav není žádné překvapení, že Bethesda hru výrazně upravuje a bude tomu tak i po jejím vydání. Podle PSU ale bude pro hraní nutné povýšení hry na verzi 1.01 vyžadovat stažení více než 51 GB dalších dat.

Obsah patche sice není v tuto chvíli známý, ale pravděpodobně nebude jeho popis obsahovat žádné rozsáhlejší sdělení, než že opravuje bugy a optimalizuje výkon. Až se tedy hra 14. listopadu zpřístupní, počítejte s tím, že se do ní v závislosti na rychlosti vašeho připojení a výkonu serverů možná ještě nějakou dobu nepodíváte.

V krabicové verzi Fallout 76 seženete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama