Snake Ball nalezen v alfa verzi Bloodborne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Snake Ball nalezen v alfa verzi Bloodborne

Snake Ball nalezen v alfa verzi Bloodborne

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

10. 11. 2018 18:20 7
Reklama

Komunita kolem her od japonského studia FromSoftware je neskutečně aktivní. Kromě speedrunů, průchodů bez zásahu či hraní pomocí nejrůznějších periferií, je koníčkem některých fanoušků odtajňování obsahu, který se do finálních verzí her s nesmlouvavou obtížností nakonec nedostal. Dnešní novinka se bude konkrétně týkat hry Bloodborne a jednoho dodnes neviděného bossfightu.

Youtuber Lance McDonald, který se s oblibou probírá zdrojovými kódy alfa verzí her série Dark Souls a Bloodborne, na svém kanále zveřejnil video prezentující jednoho z vynechaných bossů s názvem Snake Ball. Aby toho nebylo málo, podařilo se McDonaldovi najít i skript, který nepřítele oživí, takže se na videu můžeme podívat i na většinu jeho útoků a pohybů.

Stejně jako u většiny vystřiženého obsahu ze hry i v tomto případě existuje pouze model s nízkým rozlišením, nevylaďenou umělou inteligencí a některými nedodělanými interakcemi. Kromě samotného bosse se ještě podařilo najít několik verzí jednotlivých hadů, kteří jsou po nahrání do hry zcela neaktivní a můžeme se pouze domnívat, kam měly být ve světě Bloodborne zasazeni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama