Jak se po betě změní Fallout 76?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak se po betě změní Fallout 76?

Jak se po betě změní Fallout 76?

Ferdys

Ferdys

9. 11. 2018 12:25 13
Reklama

První beta testy Falloutu 76 jsou za námi a Bethesda se nyní chce podělit o změny, které má na základě zpětné vazby v plánu. Společnost taktéž vysvětluje, proč nechce v blízké době implementovat některé žádané funkce.

Co se tedy týče technických změn, krátce po vydání hra dostane podporu ultra širokých obrazovek s poměrem stran 21:9. Posuvník field of view hra obsahovat nebude, protože by to mělo za následek rozhození animací. PC hráči pak volali po přidání tlačítka push to talk, kterého se v budoucnu dočkají.

Pár změn hra dozná také po stránce hratelnosti. Plánované je například zvýšení nosnosti. I když Bethesda říká, že by si hráči na stávající maximální limit zvykli, tak do budoucna plánují jeho zvýšení. Známou chybou bylo, že se ukazatel zdraví nezvyšoval, to by už podle Bethesdy mělo být vyřešeno. A pokud jste při svých toulkách slyšeli náhodné výstřely nebo hlasité zvuky, vězte, že i tento bug už byl odstraněn

Společnost dala jasně najevo, že Fallout 76 je vyvíjející se projekt a podpora nebude ukončena. Taky se obrací na hráčskou komunitu s prosbou, aby jakékoli chyby, či nedostatky ihned hlásili a pomohli tak s vývojem hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama