Death Stranding je v pokročilé fázi vývoje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Death Stranding je v pokročilé fázi vývoje

Death Stranding je v pokročilé fázi vývoje

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 11. 2018 14:30 12
Reklama

Hideo Kodžima si svým novým počinem velmi rychle získal pozornost hráčů z celého světa. Mnoho jeho fanoušků Death Stranding netrpělivě očekává, i když nikdo pořádně neví, o čem hra vlastně bude. Neví se ani datum vydání. Podle posledních informací by však hra mohla přijít dřív, než všichni čekali.

Japonské noviny Asahi Shimbun měly nedávno příležitost udělat s Kodžimou rozhovor. V něm se svěřil, že hra je již v pokročilé fázi vývoje. Všechny zásadní herní mechanismy jsou již do hry zakomponovány a nyní se pracuje na jejich úpravách. Sám Kodžima aktuální build aktivně testuje a navrhuje změny. Základ by tedy měl být hotový, už jenom dotáhnout pár šroubků, obrousit hrany a brzy bude hotovo. Bohužel ani tato informace nestačí k odhadu, kdy zhruba Death Stranding vyjde. Právě poslední fáze bývá tou nejobtížnější a může trvat nekonečně dlouhou dobu.

Kodžima se také svěřil, jaké se cítil, když opouštěl Konami. Rozloučit se musel také se značkou Metal Gear. V tu chvíli mu připadalo, že je vše ztraceno. Na pár let si chtěl dát pauzu, ale lidé z jeho blízkého okolí mu doporučili, aby rozpracoval nový projekt, hned jak to bude možné. A tak začal přemítat nad Death Stranding.

Doufejme, že se brzy dozvíme další detaily o tajemném počinu Kodjima Productions. Do té doby si musíme vystačit s trailery a hromadou spekulací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama