This War of Mine dorazí na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka This War of Mine dorazí na Switch

This War of Mine dorazí na Switch

Marek Selinger

Marek Selinger

8. 11. 2018 10:29 2
Reklama

Válka ve hrách není vždy taková, jakou nám představují akční série Call of Duty či Battlefield. Má i svou odvrácenější, lidštější stránku. Přesně takovou nám prezentuje titul This War of Mine, který se brzy dostane i na přenosnou konzoli od Nintenda.

Informaci o portu přineslo polské studio 11 Bit Studio, které za hrou stojí. Co určitě fanoušky potěší je fakt, že This War of Mine dorazí na Switch v kompletní verzi, tedy i s oběma prozatímními DLC The Little Ones and Father’s Promise. Navíc na vydání nebudeme muset čekat příliš dlouho, hráči dostanou šanci proniknout do války zničeného města již 27. listopadu, kdy si budou moci vybrat mezi fyzickou a digitální kopií.

This War of Mine se zdá jako další ideální titul pro platformu Nintenda, nicméně na místě je upozornění, že hra opravdu není pro každého. Představuje totiž válku ve své syrové podobě, kdy se hráč stará o skupinku přeživších a musí činit těžká morální rozhodnutí. My osobně jsme si její hraní museli hodně dávkovat, i tak se však jedná o silný herní zážitek, který doporučujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama