AC Odyssey čeká v listopadu nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC Odyssey čeká v listopadu nový obsah

AC Odyssey čeká v listopadu nový obsah

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 11. 2018 09:32 7
Reklama

Ubisoft už před vydáním zatím posledního dílu série Assassin’s Creed s podtitulem Odyssey tvrdil, že po vydání budou hráči dostávat pravidelné porce nového obsahu. Nová várka už je na cestě, přičemž jedním z prvních přídavků budou nové questové linky. V jedné z nich se s vaším hrdinou nebo hrdinkou budete účastnit inscenace bitvy u Thermopyl. Nebyl by to ale ten správný asasín, kdyby představení nedoprovázelo pár úkladných vražd.

Spolu s tím do hry přibydou noví epičtí žoldáci a lodě, za jejichž porážku dostanete unikátní odměny. Budete tak moci získat zbrusu nový set vybavení a spolu s tím i nové úpravy lodě nebo třeba mouta. Tento obsah do hry přibyde později v listopadu.

Už 13. listopadu se ale můžete těšit na novou mýtickou potvoru, se kterou se budete muset vypořádat. Tentokrát se proti vám postaví Kyklop. Stejně jako v ostatních případech i tento souboj bude doprovázet questová linka a po jejím splnění budete náležitě odměněni.

Změny se pak chystají i ohledně levelů. Maximum se z levelu 50 posune na 70. Pokud máte vaši postavu na maximálním levelu už nyní, tak se vám nadbytečné zkušenosti, které jste nasbírali, přenesou do vyšších levelů. Spolu s tím do hry přijdou i větší možnosti úprav vybavení.

Dle slov vývojářů z Ubisoftu bude nový obsah do hry přibývat v podobném množství a tempu i nadále. Je to pro vás důvod proč se vrátit do starověkého Řecka, nebo vás to nechává chladnými?

Assassin’s Creed Odyssey si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama