Sledujte gameplay z původních Borderlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte gameplay z původních Borderlands

Sledujte gameplay z původních Borderlands

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

6. 11. 2018 17:35
Reklama

O Borderlands, dojné krávě Gearbox Software, se tak nějak všeobecně ví, že ještě několik měsíců před vydáním vypadala hra úplně jinak než jako hotový produkt. Cellshading, který je dnes poznávacím znamením série, se tehdy ve hře vůbec nenacházel, a celý svět byl mnohem bližší generickým střílečkám než osobité Pandoře, známé z hotových dílů.

O tom, jak hra vypadala dříve, se šlo doposud přesvědčit pouze z několika dochovaných screenshotů, díky YouTube kanálu NeoGamer se však nově můžeme podívat na deset let staré záběry z bety. I přes nepříliš vysoké rozlišení gameplaye asi není od věci tvrdit, že s příklonem k novému stylu hra rozkvetla, a grafická stránka spolu s vylepšením UI vedla k velkému posunu od tehdejší hnědozelené směsi průměrnosti.

Některé komentáře dobové záběry přirovnávají k Rage, jiným zase hra připomíná Destiny. Jste rádi, že se nakonec Borderlands posunuly ve výtvarné stránce, nebo by se vám více zamlouval pokus Gearboxu o typickou FPS? Podělte se s námi o názor v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama