LittleBigPlanet vytvořené v Dreams
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LittleBigPlanet vytvořené v Dreams

LittleBigPlanet vytvořené v Dreams

Ferdys

Ferdys

5. 11. 2018 12:30
Reklama

Na ambiciózní projekt od studia Media Molecul čekáme už nějaký ten rok. Že se na hře pracuje nám vývojáři dávají vědět pravidelnými výtvory, které jsou k dispozici na jejich YouTube kanále. Tam se objevil i další z výtvorů. Ten souvisí s nedávným výročím. První díl LittleBigPlanet oslavil 27. října své desáté narozeniny. Media Molecule se to rozhodlo oslavit, a tak nám v Dreams předvádí vytvořenou úroveň The Gardens.

Jak můžeme vidět ve videu níže, vývojáři zpracovali první level LittleBigPlanet s velkým smyslem pro detail. Hudba, menu, fyzika skákání a samozřejmě hlavní protagonista Sackboy jsou zpracováním velmi věrní své předloze, a tak nám na obrazovkách znovu po deseti letech ožívá klasika PlayStationu 3. Celé zpracování nám pak má prezentovat 3D perspektivu, kterou bude Dreams nabízet. V případě LittleBigPlanet se jednalo o 2.5D plošinovku.

Dreams bylo poprvé představeno na výstavě E3 v roce 2015 a slibuje širokou škálu možností k tvorbě prakticky čehokoli. Od cutscén, přes skládání hudby, až po plnohodnotné 3D hry všech žánrů a provedení. Vydání bety bylo několikrát odloženo, ale vývojáři tvrdí, že bychom se jí měli dočkat ještě letos. Plná verze by pak měla vyjít příští rok. Žádné bližší informace o datu vydání bohužel nemáme. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama