Informace o soundtracku RDR 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Informace o soundtracku RDR 2

Informace o soundtracku RDR 2

Ferdys

Ferdys

5. 11. 2018 07:26 2
Reklama

Rockstar představil informace o vytváření soundtracku k jejich nejnovějšímu počinu Red Dead Redemption 2. Stejně jako v případě GTA V, i zde hudba obsahuje zpívané skladby i klasickou hudbu v podobě orchestru. Ke herní hudbě se vrátil Woody Jackson, který složil soundtrack již pro první díl.

Jackson má kromě toho v Rockstaru zkušenosti i s tituly jako GTA V nebo L.A. Noire. Pro svou novinku si vybral některá zajímavá jména, která se na akustické stránce hry podílela. Jde třeba o Davida Fergusona, který v minulosti spolupracoval s Johny Cashem, Davida Ralickeho, který se podílel na hudbě k seriálu Zákon gangu, Gabe Witchera, Mario Batkovice, Matta Sweeneyho a další. Rockstar uvedl, že celkově se na hudbě podílelo přes 110 muzikantů.

Co se týče zpívaných částí, tak tu měli pod palcem výherce ceny Grammy, Daniel Lanois, a Brian Eno. Mezi zpěváky samotné můžeme jmenovat třeba Willieho Nelsona nebo Joshe Hommeho. I když Rockstar je jistě pyšný na odhalení tak slavných jmen, stále nevíme, kdy a jak bude soundtrack k dispozici. Nelze však pochybovat o tom, že by to bylo jinak než v případě GTA V, a to přes digitální distribuci, nebo formou streamu, jmenovitě třeba skrze Spotify.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama