Vampyr navštíví Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vampyr navštíví Nintendo Switch

Vampyr navštíví Nintendo Switch

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 10. 2018 06:32
Reklama

Krvavé RPG od studia Dontnod zabodovalo na všech velkých platformách, život upíra z dob viktoriánské Anglie si mohli vyzkoušet hráči na PC, Xbox One a PlayStation 4. Tam ale cesta nekončí. Upírský doktor Jonathan Reid totiž stále nemá dost, jeho dalšími pacienty budou majitelé konzole od Nintenda.

Vydavatelský dům Focus Home Interactive totiž v poslední finanční zprávě oznámil, že se chystá port na Switch. S oznámením přichází mnoho otazníků, bližší informace bohužel vydavatel nepodal. Zatím tedy nevíme, zda se o port postará samotné studio Dontnod, nebo bude konverze svěřena někomu jinému. Nemáme ani informace o cenovce.

A neznáme ani datum vydání, které by si měli hráči poznačit v kalendáři. Během letošního roku ale port pravděpodobně vyjít nestihne. Co naplat. Nedá se však říct, že by na Switchi nebylo co hrát, na e-shopu je aktuálně k dispozici přes 1000 titulů. Čekání na doktora by tedy mělo rychle utéct.

Co na chystaný port říkáte? Zkusíte si Vampyra na Switchi, nebo už máte dohráno? Dejte nám vědět v diskuzi. Hru můžete zakoupit na Xzone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama