Save the World F2P ve Fortnite letos nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Save the World F2P ve Fortnite letos nebude

Save the World F2P ve Fortnite letos nebude

David Plecháček

David Plecháček

23. 10. 2018 08:22 1
Reklama

Pamatujete ještě na Fortnite jako na hru, která nic jako battle royale žánr neobsahovala a její součástí byla platforma Save the World, která vyjma stavění neobsahovala nic tak revolučního, aby si zasloužila nějakou výraznější pozornost? Už při vydání se mluvilo o tom, že její současný stav je jen dočasný, neb se tehdy prodávala za peníze, ale relativně brzy měla přejít do free-to-play modelu. Jak víte, to se nakonec dosud nestalo. Zřejmě i kvůli tomu, že free-to-play část o několik měsíců později přebral zmíněný žánr, který doteď dominuje hernímu trhu.

Každopádně Save the World stále existuje, i když si žije vlastním životem tak trochu v ústraní. Původní plány na odemčení této části hry i ostatním zmiňovaly začátek letošního roku, později se transformovaly na tento rok obecně. Ale máme takřka konec října a Epic současné status quo nijak nezměnil. Až dosud. Ve svém nejnovějším oznámení totiž přiznal, že rok 2018 nebude tím datem, kdy odemkne i zbytek své hry.

„Save the World konstantně roste od svého vydání v červenci 2017, obecně - Fortnite jako takový zaznamenal bezprecedentní růst,“ říkají autoři. Tomu je potřeba přizpůsobit i aktuální stav placené části, pro níž se chystá několik novinek, několik věcí je též potřeba přepracovat a zároveň je potřeba vylepšit celou infrastrukturu, která očekává nápor s přílivem nových hráčů. „Připravit se na legie nových hrdinů, kteří se zapojí do bitvy, je podle nás klíčem k excelentnímu zážitku,“ dodávají autoři.

Epic zároveň prozradil, že jako dík „starým i novým přispěvatelům“ dá každému, kdo se přihlásí do Save the World v době trvání Fortnitemares, dva skiny související s nadcházejícím Halloweenem. Jedním z nich je Skull Ranger Ramirezová, druhým je Brainiac Jonesy. Zatím se ale neví, kdy tento event začne, ale vzhledem k blížícímu se svátku „dýní“ zřejmě nebudeme čekat příliš dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama