Nová epizoda TWD ještě letos?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová epizoda TWD ještě letos?

Nová epizoda TWD ještě letos?

Ferdys

Ferdys

19. 10. 2018 10:40
Reklama

S novinkami o nedokončené sérii The Walking Dead od zesnulého studia Telltale Games se roztrhnul pytel. Není se čemu divit. Ze začátku se zdálo, že se série svého zakončení nedočká. Pak jsme se dozvěděli, že Telltale chce finální sérii přece jen dokončit, a nakonec to vypadá, že se nové epizody dočkáme ještě letos. Skybound Games, kteří převzali vývoj série, si věří s vydáním epizody 3 ještě letos, ale nechtějí nic slibovat.

Skybound Games převzali vývoj epizody 3 ve finální fázi. Výkonný ředitel Ian Howe a kreativní ředitel Kent Mudle se na Redditu vyjádřili, že datum vydání oznámí, jakmile to bude možné. “Nemáme žádný důvod vám tuto informaci tajit. Datum vydání vám sdělíme, jakmile si budeme jistí, že je konečné,“ uvedl Howe.

Také sdělil, že má v plánu tým doplnit bývalými zaměstnanci studia Telltale. “Minulý týden jsem se setkal s více než čtyřiceti z nich a probral s nimi kroky do budoucna. Jakmile právníci dodělají co potřebují, tak se budeme moci bavit více otevřeně.“

Kdy se můžeme dočkat epizody 4 je zatím nejasné. Howe sdělil že epizoda 4 byla pouze ve stádiu příprav a čeká je zde ještě hodně práce. Samotný vývoj je nyní pozastaven kvůli právnickým tahanicím. The Walking Dead: The Final Season, byl z digitální distribuce stažen v září. Skybound očekává, že by hra měla být opět dostupná někdy během tohoto měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama