Chystají se závody Super Pixel Racers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystají se závody Super Pixel Racers

Chystají se závody Super Pixel Racers

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 10. 2018 13:33 3
Reklama

Retro evidentně táhne víc a víc lidí. Vzniká nespočet zajímavých her, u nichž si vývojáři vystačí s poměrně malým počtem pixelů. Když se pak trefí hratelnost a celé snažení podkreslí správná hudba, je na světě hit. Hitem by se mohly stát i 16-bitové závody od studia H2 Interactive – Super Pixel Racers.

Z izometrických závodů tryská atmosféra devadesátých let. Už samotný zvuk motoru malých autíček musí všem pamětníkům připomenout klasické závody z 16-bitových konzolí. Pro zvukový efekt dokreslující srážku s dalším závodníkem platí to samé.

Grafické ztvárnění je na první pohled velmi jednoduché, během kolizí, výbuchů a dalších efektů však exploze pixelů bohatě ilustrují dění na závodní dráze. A že se tam dějí věci. Zkušený závodník využívá možnost projet zatáčku smykem, driftování je tajemství úspěchu. Pro okamžité zrychlení jsou v auťácích připraveny bomby s tekutým dusíkem.

Retro závody zároveň jdou s dobou a budou obsahovat i moderní prvky, jako je třeba splitscreen až pro čtyři hráče, singleplayerovou kampaň nebo bláznivé online řádění pro osm závodníků. Hra by měla vyjít ještě tento měsíc, konkrétně 31. října a to na Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama