Call of Cthulhu láká novým trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Cthulhu láká novým trailerem

Call of Cthulhu láká novým trailerem

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 10. 2018 11:24 3
Reklama

Společnost Focus Home Interactive oznámila, že jejich novinka Call of Cthulhu byla dokončena a při té příležitosti vypustila do světa nový trailer, ve kterém mimo úryvků z preview můžete vidět i pár záběrů přímo ze hry. Tato hra inspirovaná Lovecraftovým dílem má opravdu dobře nakročeno k tomu, aby se stala jeho možná nejlepší herní adaptací.

Krom nadpřirozených sil, monster, kultů a dalších neodmyslitelných prvků je velmi důležitá hlavně atmosféra. Tu si hra podle ohlasů udržuje velmi dobře a sedí jí i lehce stylizovaná grafika. V Call of Cthulhu se vydáme na Darkwater Island a budeme muset najít pravdu, která se skrývá za tímto ostrovem. Řešení záhadného případu přivede hlavní postavu až na pokraj šílenství.

V blízké době nás nečeká moc hororových her, které by měly dosahovat takových kvalit jako Call of Cthulhu. Ale raději nebudeme předbíhat. Rozsudek, jak na tom hra doopravdy je, vyneseme až v naší recenzi. Hra vychází 30. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama