New Game+ pro Spider-Mana se opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka New Game+ pro Spider-Mana se opozdí

New Game+ pro Spider-Mana se opozdí

Martin Nahodil

Martin Nahodil

17. 10. 2018 10:58 9
Reklama

Již příští týden vychází první DLC pro Spider-Mana v rámci season passu The City That Never Sleeps jménem The Heist, ve kterém se konečně objeví Black Cat. Na PlayStation blogu se Ryan Smith podělil o několik informací, které zahrnovaly i příchod módu New Game+, který měl být součástí příštího updatu. Zanedlouho po zveřejnění ale byla zpráva změněna s tím, že NG+ se spolu s novou obtížností o něco opozdí.

Kdy bychom se NG+ měli dočkat zatím nebylo oznámeno. Pozornost směřovala především na chystané DLC, které v příštích měsících budou následovat ještě dva přídavky. Smith řekl, že The Heist přinese nové výzvy, zločiny, obleky, a hlavně novou část příběhu a frakci. Docela by nás zajímalo, jaká bude herní doba tohoto DLC, ale to už si příští týden zjistíme sami.

The Heist tedy vychází 23. října. Příští měsíc přijde Turf Wars a v prosinci to završí Silver Lining. Každé DLC vás vyjde na 10 dolarů a pokud si je koupíte kompletně v season passu, ušetříte 5 dolarů. Chystáte se spolu s novými příběhy zase vrátit do této skvělé hry, nebo vám stačil původní zážitek? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama