S Shenmue měla Sega původně větší plány
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S Shenmue měla Sega původně větší plány

S Shenmue měla Sega původně větší plány

Martin Nahodil

Martin Nahodil

16. 10. 2018 07:55
Reklama

Nedlouho po velkém odhalení třetího dílu kultovní série Shenmue Sega oznámila, že ještě před jeho vydáním přinese na současnou generaci první dva díly, abychom si předchozí části příběhu mohli připomenout. Jak už jistě více, jednalo se o remastery pouze s menšími úpravami. Původně to ale mělo být jinak.

Plány na předělávky Shenmue 1 & 2 byly mnohem větší. Nové informace pocházejí z Digital Foundry Eurogameru. Tým, který měl tento projekt na starosti, z počátku pracoval na remacích s kompletně novou grafikou, novými assety, 3D geometrií, novým nasvětlením a spoustou dalších moderních technologií. Příběh šel stále ve stejných stopách, ale vizuální stránka hry vypadala opravdu o hodně lépe. Sega si ale takový přístup nepřála.

I když byl prý celý projekt zrušen ve velmi rané fázi vývoje, dostalo se ven video, kde můžete vidět některé lokace ze hry předělané do nového kabátku. Je škoda, že byly remaky zrušeny, protože právě série Shenmue by si je opravdu zasloužila. Stále zůstává otázkou, proč Sega učinila toto rozhodnutí vzhledem k tomu, jakou péči dává remakům série Yakuza. Možná i tyto informace se k nám nějakou cestou v budoucnu dostanou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama