Black Ops 4 trhá rekordy v prodejích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Black Ops 4 trhá rekordy v prodejích

Black Ops 4 trhá rekordy v prodejích

Ferdys

Ferdys

15. 10. 2018 10:23 7
Reklama

Od vydání Call of Duty: Black Ops 4 uběhly tři dny a Activision odhalil informace o prodejích a ty jsou více než uspokojující.  Prodeje v den vydání jsou vůbec největší, jaké studio pamatuje. Rekord digitálních prodejů prozatím držel loňský díl, ale to se s příchodem Black Ops 4 změnilo. Black Ops 4 tak nastavil novou laťku.

Rekordy prodejů v den vydání trhalo Black Ops 4 i na PlayStationu. Tam se hra stala nejprodávanější v historii PlayStation Storu, hovoříme-li čistě o prvním dni na trhu. Na Xboxu je situace podobná, zde se novinka stala nejprodávanějším titulem v historii Activisionu. Obě tyto informace pocházejí z celosvětových prodejů. Black Ops 4 je k dispozici také na PC skrz Battle.net a i tam zaznamenává úspěchy. Podle Activisionu jsou prodeje Black Ops 4 v den vydání dvojnásobné oproti loňskému Call of Duty: WW2.

Počet hráčů, kteří se první den připojili online, převyšuje Call of Duty WW2, ale konkrétní čísla Activision neodhalil. Stejně jako nejsou známé přesné počty. Nicméně podle GI.biz se krabicové verzi moc nedaří. Prodeje fyzických kopií ve Velké Británii byly o 50 procent menší než u loňského dílu, a o 59 procent menší než u Black Ops 3. Celkově byly prodeje fyzické verze nejmenší od roku 2007.

Call of Duty: Black Ops 4 si můžete zakoupit na e-shopu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama