Darksiders III dostane po vydání 2 DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Darksiders III dostane po vydání 2 DLC

Darksiders III dostane po vydání 2 DLC

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 10. 2018 09:46
Reklama

V dnešní době už se jen málokterá větší hra obejde bez následných DLC po vydání. Ani třetí Darksiders se tomu nevyhne. Dnes Gunfire Games spolu s THQ Nordic oznámilo, že zatím jsou v plánu 2 DLC, která přidají do hry nové oblasti, výzvy, hádanky a hlavně vybavení. Samozřejmě nebude chybět ani pár nových druhů nepřátel.

K dodatečnému obsahu se ale dostanete až po dokončení hry, i když to tedy zatím nevypadá, že by měla mít nějaký vliv na příběh. První z nich, The Crucible, je klasická horda. Fury je povolána neznámou silou, aby bojovala proti nekonečným vlnám nepřátel a prokázala tak svoje schopnosti. Za splněné výzvy pak obdrží exkluzivní odměny a vybavení.

Keepers of the Void vypadá o něco zajímavěji. Figurovat v něm bude známá postava Vulgrim, který Fury pošle do Serpent Holes, kde podle všeho žije něco opravdu nebezpečného. V tomhle případě to nebude celé jen o soubojích, ale také o hádankách.

Zatím neznáme data vydání těchto DLC, ale hra samotná dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One už 27. listopadu. Předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama