V RDR2 bude přes 200 zvířat. Každé ulovíte
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V RDR2 bude přes 200 zvířat. Každé ulovíte

V RDR2 bude přes 200 zvířat. Každé ulovíte

David Plecháček

David Plecháček

9. 10. 2018 12:25 17
Reklama

Není dne, kdy bychom nepsali o Red Dead Redemption 2. Celý svět se těší na prequel od Rockstaru, a hráči doslova hltají každý ždibec informací, který se objeví. Včera jsme psali o vaření, ale abyste mohli vařit, musíte mít co vařit.

Podle informací samotného Rockstaru se ukazuje, že je ve hře přibližně dvě stě zvířecích druhů. Mezi ně samozřejmě patří savci, ale také ptáci nebo ryby. Každý z nich žije v určitém klimatickém podnebí, laicky řečeno, někdo se drží v teplých a suchých končinách, zatímco na medvědy narazíte spíše na horách. Všechny tyto živočichy můžete pochopitelně ulovit, stáhnout z kůže, sníst je, ale také cokoliv, co (ne)zpracujete, prodat.

Všechna tato zvířata mají své unikátní chování a mezi sebou interagují. Někteří predátoři budou lovit býložravce, někteří budou spíše samotáři, zatímco jiná zvířata se budou pohybovat ve smečkách, stádech či jiných skupinách. A některá budou aktivní jen v noci. Pokud na některá natrefíte a povede se vám je skolit, každý druh by měl mít svou specifickou animaci stahování z kůže, větší kusy navíc musíte nejprve rozdělit na menší části. Mršinu nebo její maso musíte poté odnést co nejdříve do tábora, jinak se zkazí (a doufejme že přivábí supy). Nepřipomíná vám to něco?

Také si můžeme povědět o prvku, o kterém jiní hovoří jako o novém režimu, zatímco Rockstar je do hry implementoval v podobě pouhé drobné volby. Psali jsme o ní včera a tou volbou je minimapa, respektive možnost si jí vypnout. Po vzoru dalších současných her chtějí vývojáři nabídnout hráčům možnost hrát hru bez pomocných obezliček v podobě nejrůznějších ukazatelů. Namísto toho, aby se vám na minimapě zobrazil klasický waypoint, vám někdo sdělí, že se úkol nachází severozápadně od té či oné lokace na levém břehu Rio Grande. Nebo tak něco. V Rockstaru myslí, zdá se, na všechno. Red Dead Redemption 2 si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama