Onimusha Warlords představuje akci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Onimusha Warlords představuje akci

Onimusha Warlords představuje akci

Martin Nahodil

Martin Nahodil

9. 10. 2018 09:15 2
Reklama

Remastery jsou v dnešní době bezesporu populární záležitostí a nevyhnul se tomu ani titul Onimusha: Warlords. Dnes vydal Capcom nový trailer, který ukazuje, jak bude ve hře vypadat akce a celkově jak se hra od své původní verze změní.

Dle našeho názoru je tento remaster stejný případ, jako předělávky prvních dvou dílů Shenmue. Vesměs se na hře nic velkého nezměnilo, jen byly upraveny některé drobnost. Konkrétně se úpravy týkají hlavně vzhledu. Byla přidána HD grafika spolu s širokoúhlým obrazem a podporou ovládání analogovými páčkami. Pokud by na vás hra byla příliš těžká, můžete si nově zapnout easy mód. Úprav se pak dočkal i soundtrack. Žárné majoritní změny ale v remasteru nenajdete.

Onimusha: Warlords vypráví příběh o samuraji Samonosukem Akečim a Kaede, kteří se snaží zachránit princeznu Yuki ze spárů legie záhadných démonů. Musí se proto dostat do hradu Inabajama, který mají démoni momentálně pod palcem. V době vydání sklízela hra nadprůměrná hodnocení a jak se jí povede s remasterem uvidíme 15. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama