Bethesda na singleplayer nezanevře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda na singleplayer nezanevře

Bethesda na singleplayer nezanevře

Martin Nahodil

Martin Nahodil

9. 10. 2018 07:57
Reklama

Od několika různých firem jsme v minulosti slyšeli, že čistě singleplayerovým hrám už odzvonilo a nyní přichází online éra. Nejsilnější hlas v tomto ohledu přicházel ze společnosti EA. Na druhé straně barikády stojí Bethesda, která ve hrách pro jednoho hráče stále vidí potenciál. Následně ale oznámili Fallout 76, který je na rozdíl od předchozích dílů čistě multiplayerovým zážitkem a pro některé hráče to mohlo znamenat, že i Bethesda už přešla na temnou stranu síly. Nedlouho potom nás ale zaměstnanci studia ubezpečovali, že na singleplayerová dobrodružství nezapomněli. Poslední taková slova pocházejí z rozhovoru Peta Hinese pro britský Eurogamer.

Jeho slova se vztahují zejména k projektům TES VI a Starfield. “Mysleli jsme, že je důležité říct - hej, nová IP, singleplayer, děláme sci-fi a potom se vrhneme na TES 6,” řekl Hines. “Udělali jsme to proto, aby si fanoušci náhodou nemysleli, že je se singleplayerovými hrami od Bethesda Game Studios konec.”

Samozřejmě nemohl chybět ani dotaz ohledně výše zmíněných připravovaných titulů. Hines ale řekl, že se o nich dozvíme novinky až za hodně dlouhou dobu. Nechtěli by ale mezi jejich tituly dělat až moc velké časové rozestupy a prý se budou držet stejného tempa vydávání jako tomu bylo v minulých letech.

Proč vlastně nyní zavítali s Falloutem do multiplayerových vod? Je to jednoduché, prý prostě chtějí zkoušet nové věci. “Je to zkrátka výsledek toho, že si chceme zkusit něco nového,” řekl Hines, načež dodal, že v budoucnu by rád pracoval i na čistě kooperativním zážitku. Nesmíme ale zapomínat ani na ostatní tituly, jejichž vývoj Bethesda zaštiťuje. Rage 2 a DOOM Eternal určitě za zmínku stojí. Bethesda ale jako svůj příští opravdu velký titul bere právě sci-fi Starfield.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama