Nové detaily o Red Dead Redemption 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové detaily o Red Dead Redemption 2

Nové detaily o Red Dead Redemption 2

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 10. 2018 11:53 1
Reklama

Ačkoli v posledních dnech touhy po otevřeném světě více než dostatečně saturuje Assassin’s Creed Odyssey, asi mi dáte za pravdu, že se oči konzolových hráčů stále úpěnlivěji stáčejí k datu 26. října. Tehdy vychází Red Dead Redemption 2, pro mnohé z nás nejočekávanější hra roku. A v předstihu se dozvídáme několik zajímavých informací.

Chorvatský magazín Gameplay totiž například přišel se zprávou, že pokud si ve hře vypnete minimapu, změní se dialogy NPC. Postavy v herním světě vám budou podávat detailnější informace o přilehlém okolí, poradí vám, jakým směrem se při plnění úkolu vydat a doporučí třeba nejlepší cestu. Je to rozhodně velmi sympatický přístup pro hráče, kteří se neradi nechávají jen tak vodit za ručičku. Připomeňme, že podobnou cestou se vydal i zmíněný aktuální Assassin’s Creed, který hráčům nabízí takzvazný objevitelský herní režim.

Další střípek pochází z francouzského webu Jeux Actu. Hlavní hrdina Arthur Morgan je poměrně zkušený kuchař a jeho kulinářské umění si samozřejmě budeme moci sami vyzkoušet. Různá jídla nám pak přidají rozličné bonusy na základě toho, jaké koření využijeme. Zkažené maso ale údajně kořenit nelze. Jeux Actu navíc dodává, že se ve hře setkáme i s indiány, jak velkou roli ale v příběhu dostanou je zatím ve hvězdách.

Red Dead Redemption 2 vychází na Xbox One a PlayStation 4 26. října letošního roku. O tom, zda hra v budoucnu zamíří i na PC, se zatím vedou pouhé spekulace. Zakoupit si můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama