Obsáhlá Kingdom Hearts kolekce už brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsáhlá Kingdom Hearts kolekce už brzy

Obsáhlá Kingdom Hearts kolekce už brzy

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

5. 10. 2018 17:16
Reklama

Vývoj dlouho očekávaného Kingdom Hearts III se konečně blíží ke konci. Než ale v lednu vyjde, možná se vám bude hodit malá rekapitulace předchozích událostí obsáhlého světa. Pro všechny fanoušky Kingdom Hearts si Square Enix připravil obří kolekci devíti kapitol série, kterou vypustí už 30. října za velice přijatelnou cenu 40 dolarů.

Kingdom Hearts –The Story So Far je v podstatě spojením dvou kompilací s názvy Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix a Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, které už nějakou dobu najdete v nabídce PlayStation Store. Jelikož žádný další obsah kompletní balíček nepřidává, jeho největším lákadlem bude cena. Ta bude totiž třetinová oproti tomu, pokud byste si každou z kompilací koupili nyní samostatně.

Podrobný seznam jednotlivých titulů najdete na stránkách Square Enix Store, kde si kolekci můžete už nyní předobjednat. Ve stručnosti se bude skládat z pěti her, dvou sérií remasterovaných cutscén, jednoho filmu a hratelné epizody, která bude přímo navazovat na chystanou novinku.

Až se ve světě Kingdom Hearts trochu zorientujete, případně pokud do něj budete chtít naskočit bez přípravy, můžete si na Xzone.cz pořídit Kingdom Hearts III, které vyjde 29. ledna na PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama