Forza Motorsport 7 upraví základy ovládání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forza Motorsport 7 upraví základy ovládání

Forza Motorsport 7 upraví základy ovládání

Ferdys

Ferdys

5. 10. 2018 10:17
Reklama

Včera bylo vypuštěno další video ze série Forza Monthly. Vývojáři ze studia Turn 10 nám prozradili, že Forza Motorsport 7 upraví své základní jízdní vlastnosti. Mezi ně patří například fyzika, ovládání samotného vozidla, nebo systém kolizí. Nutno podotknout, že těchto změn se herní komunita dožadovala již delší dobu.

Jak jsem již zmínil, předmětem změny budou systémy jako fyzika, ovládání nebo kolize. Chris Esaki, který se krátce po vydání Forzy stal kreativním ředitelem studia Turn 10, uvedl, že se také snaží vylepšit zážitek z multiplayeru, včetně systému hodnocení hráčů.

Čeho se dočkáme dříve, je nový systém pravidel závodů, který by měl udělat online závodění daleko víc zábavné. Měli bychom se ho dočkat do dvou měsíců. Dalším předmětem změny je obchod, který by měl vystřídat systém odměn v podobě lootboxů. Toho bychom se mohli dočkat už příští měsíc. Řada hráčů si i přes pozitivní ohlasy neodpustila zmínku o mikrotransakcích ve hře. Naštěstí i těch by se hra měla nakonec zbavit. Pokud vás hra zaujala a uvažujete o koupi, můžete si přečíst na webu naší recenzi  od Tadeáše.

A hru samotnou si můžete zakoupit z e-shopu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama