Crackdown 3 ještě potřebuje doladit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crackdown 3 ještě potřebuje doladit

Crackdown 3 ještě potřebuje doladit

Martin Nahodil

Martin Nahodil

2. 10. 2018 09:46 8
Reklama

Třetí díl exkluzivní městské akce pro Xbox One měl být mezi námi už více než 2 roky. Zároveň s ním se chystala i nová technologie využívající cloudové technologie. Následně ale došlo už ke třem posunům data vydání. To aktuální je momentálně stanoveno na únor příštího roku. Na poslední E3 se opět připomněl trailerem a doufali jsme, že by Crackdown 3 už konečně vyjít. Nový tweet od šéfa Xboxu Phila Spencera tomu ale moc nenapovídá.

I když se nejedná o další oficiální posunutí a Spencer je ohledně hry docela nadšený, tak poznamenal, že je na ní stále ještě potřeba zapracovat. Její hraní ho ale ve finále bavilo a cítil se jako správná mlátička, která zdemoluje celé město.

Už jsme se v Crackdownu 3 ztratili do takové míry, že netušíme, jestli tam slibované hrátky s cloudem budou nebo ne. Občas totiž někde zazní, že ne, načež v dalším rozhovoru se dozvíte, že něco takového tam samozřejmě nebude chybět. Už tak od Crackdownu 3 hráčská komunita nemá zrovna valná očekávání a pokud by vyšel bez podpory nových technologií, nemuselo by to s ním dopadnout dobře. Na hře pracovaly už 3 studia a momentálně ho má v rukou Sumo Digital. Doufejme, že už se jim to povede dotáhnout do konce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama