Nový update obohatil Sea of Thieves
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový update obohatil Sea of Thieves

Nový update obohatil Sea of Thieves

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 9. 2018 11:43
Reklama

Do barevné pirátské akce Sea of Thieves měl již před týdnem dorazit nový obsah. Expanze Forsaken Shores však vykazovala známky nestability. Hra často padala a její stav nebyl stoprocentní. Studio Rare se tedy rozhodlo zatnout zuby a na expanzi ještě pořádně zapracovat. Oprava se pravděpodobně zdařila, Forsaken Shores jsou nyní k dispozici ve formě bezplatného updatu.

Další obsah je přitom klíčový pro udržení pozornosti hráčů, jeho nedostatek byl jedním z hlavních nedostatků hry. Znudění námořníci tedy jistě novou expanzi uvítají. Na co se mohou těšit? Do hry přibyla zcela nová oblast. Pokud byli piráti doposud zvyklí především na sluníčko a pohodičku na pláži, zde si budou muset dávat velký pozor.

Novými ostrovy totiž pravidelně zmítá zemětřesení. Sopky chrlí lávu a rozpálené kameny nebezpečné pro loď i posádku. Zákeřné gejzíry zase sem tam nějakého piráta vymrští do vzduchu. Kolem ostrovů je navíc příliš horká voda na koupání, je tedy potřeba použít menší loďku.

Veslici je možné připevnit na velkou loď a kdykoliv během objevných plateb využít jejích služeb. Poslouží třeba během přepravy ukořistěného pokladu na loď, námořníci zajisté využijí také inventáře, kam bude možné uložit třeba jídlo nebo stavební materiál.

Úkoly jsou navíc obohaceny zajímavými prvky. Třeba přeprava objednaných rostlin se neobejde bez jejich zalévání, aby cestu k zákazníkovi přežily. Drahé látky je naopak lepší před vodou uchránit, aby se nezničily. Skleněné lahve se zase v bedně mohou rozbít, třeba následkem pádu z velké výšky. Stav objednaného zboží se odrazí na výši odměny.

Zda bude nového obsahu dostatek a zda mořským psům vystačí dostatečně dlouho, to se teprve ukáže. Co na novinky říkáte vy? Nalákají vás zpátky na širé moře? Hru si můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama