Beta Fallout 76 odstartuje 23. října
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Fallout 76 odstartuje 23. října

Beta Fallout 76 odstartuje 23. října

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 9. 2018 06:44 2
Reklama

Méně než dva měsíce nás dělí od vydání Fallout 76. Online přírůstek zajeté série si však mohou hráči vyzkoušet ještě o něco dřív. O plánované betě jsme doposud mnoho informací neměli, vědělo se pouze, že test proběhne někdy v říjnu. Nyní máme konečně pevné datum.

Jako první se do pustiny vrhnou hráči na Xbox One, jimž se test zpřístupní 23. října. Hráči na PlayStation 4 a PC mohou následovat o týden později, tedy 30. října. Primárním cílem testu však není nechat hráče ochutnat radioaktivní prach, nýbrž pořádně zatížit servery a zkusit hru rozbít, aby mohli vývojáři před vydáním vychytat všechny zmutované mouchy. V důsledku tohoto snažení nepoběží servery 24 hodin denně, test bude rozkouskován do kratších časových úseků.

To však nemění nic na tom, že bude k dispozici kompletní obsah. Postup ve hře se navíc přenese do plné verze, což jistě všichni hráči ocení. Za připomínku stojí také fakt, že přístup do bety získají hráči za předobjednávku hry.

Co se týče crossplay multiplayeru, zde se nic nemění. V Sony se sice tomuto trendu podvolili a nic tedy nebrání tomu, aby se mohli hráči v online světech setkávat nehledě na herní platformu. Pete Hines však prohlásil, že na implementaci této funkce je již příliš pozdě a s crossplay multiplayerem tedy nepočítají.

Na závěr ještě jedno důležité video. Níže můžete zhlédnout úvodní filmeček ze hry, který pomalu uvede do děje nového dílu. Nebojte se, obligátní hláška „War never changes” je slyšet hned v úvodu. Fallout 76 vychází 14. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat si jí můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama