Bee Simulator vyjde až na jaře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bee Simulator vyjde až na jaře

Bee Simulator vyjde až na jaře

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

24. 9. 2018 10:00 4
Reklama

Včely jsou obecně tak trochu podceňovaným hmyzem, faktem ale je, že jsme na těchto žlutočerných létajících potvůrkách velmi závislí. A možná i na to chtějí se svým titulem Bee Simulator upozornit polští vývojáři z Varsav Fame Studios.

O tomto projektu jsme vás informovali již v létě, novinkou je ale posunutí vydání, ke kterému mělo dojít již tento podzim. Trailer na hru vzbudil velké reakce fanoušků – v součtu různých služeb se jednalo o dva miliony zhlédnutí a více než deset tisíc komentářů, které studiu slouží jako velmi cenný feedback. Proto se titul rozhodli posunout na jaro příštího roku, získaný čas pak hodlají využít k vylepšení celkového zážitku, jak ostatně podotýká i kreativní ředitel Lukasz Rosinski:

„Mnoho pozitivních reakcí nás utvrdilo v dojmu, že výběr včely jako hlavního protagonisty pro naši první hru byl dobrý nápad. Všechny tyto věci – obrovská role včel v našem ekosystému, chování v úlu a problémy, které je ohrožují – byly velmi silným základem pro tvorbu Bee Simulatoru. Ve stejnou chvíli jsme však nuceni splnit nároky mainstreamových hráčů, s jejichž zájmem jsme dříve tolik nepočítali. Abychom toho byli schopni, posouváme launch hry o několik měsíců. Chtěli bychom všem poděkovat za nápady, které jsme od komunity dostali, a doporučujeme sledování našich sociálních kanálů, na kterých budeme prezentovat výsledky naší spolupráce s hráči.“

Bee Simulator tedy vyjde na jaře 2019, a to na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Zaujala vás tato hra? Má potenciál na oslovení širokého publika, nebo se stane jen o populární meta dílo, které zaujme hlavně streamery? Nebojte se podělit o názor v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama