Nová lokace a boss fight v Sekiro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová lokace a boss fight v Sekiro

Nová lokace a boss fight v Sekiro

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

23. 9. 2018 05:52 8
Reklama

Z novinky od studia FromSoftware už jsme hratelnou ukázku viděli na Gamescomu, přesto máme dnes důvod se do stejné úrovně podívat znovu. Nově zveřejněné video od Sony z očekávaného Sekiro: Shadows Die Twice je totiž prodlouženou verzí již dříve viděného a nabídne pohled na pozdější část úrovně včetně souboje s jedním z bossů.

První polovinou videa už se znovu moc zabývat nebudeme. Za připomenutí ale stojí alespoň fakt, že hráči budou mít oproti předchozím titulům japonského studia širší možnosti při likvidaci nepřátel. Video ukazuje, že kromě početných stealth mechanik nabídne hra i klasický přístup ve stylu Dark Souls, ale počítá i s agresivnějším chováním spíše připomínajícím Bloodborne.

Zajímavější věci se začnou dít poté, co se hlavní postava nenápadně proplíží kolem obřího hada. S ním se, alespoň v této fázi hry zatím neutkáme, ale po průchodu jeskyní se dostaneme k dosud nejsilnějšímu ukázanému nepříteli.

Na listím zapadaném mostě se střetneme s mnichem, který zde reprezentuje jeden z boss fightů, jak jsme na ně z předchozích her od FromSoftware zvyklí. Kromě tradičně bohaté palety pohybů si můžeme všimnout i rozdělení souboje na více fází. Během jedné z nich se nás například mnich pokusí překvapit vynořením se z všudypřítomné mlhy, přičemž ho nebude možné tradičním způsobem zaměřit, takže v této části se budeme převážně bránit. Z důvodu smrti hlavní postavy není souboj k vidění až dokonce, takže se můžeme pouze domýšlet, co dalšího v něm pro nás vývojáři připravili.

Sekiro: Shadows Die Twice se na pultech obchodů objeví 22. března a k předobjednání ho seženete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama